Esta página puede estar desactualizada. Revisa por favor la versión en español, completamente actualizada.
This page could be outdated. Please, check the English version, fully updated.
Spanyol Spanyolországban - Tía Tula Spanyol Nyelviskola Salamancában
Tía Tula Colegio de Español - Cursos de Español en Salamanca, EspañaTía Tula Spanish Language School in Salamanca, SpainTía Tula École d'Espagnol - Cours d'Espagnol à Salamanque, EspagneTía Tula Spanisch Sprachschule – Spanischkurse in Salamanca, SpanienTía Tula Scuola di Spagnolo - Corsi di Spagnolo a Salamanca, SpagnaTía Tula Colégio de Espanhol – Curso de espanhol em Salamanca, EspanhaTía Tula Nyelviskola, spanyolkurzusok Salamancában, SpanyolországbanTía Tula talenschool, middenin het historisch centrum van SalamancaTía Tula - Jazyková škola španělštiny - Kurzy španělštiny v Salamance, ŠpanělskoTía Tula – Jazyková škola španielčiny – Kurzy španielčiny v Salamanke, ŠpanielskoSzkoła hiszpańskiego Tía Tula - Kursy hiszpańskiego w Salamance, HiszpaniiТиа Тула школа испанского языка, курсы испанского языка в Саламанке, испанский языкティアトゥラ スペイン語学校-スペイン、サラマンカ
... Európa egyik legszebb városában
... a Spanyol nyelv szívében

Miért Tía Tula?

1. Kultúra

Tía Tula egy korszerű központ, amely hatékony módszert kínál a spanyol nyelv elsajátítására, a legmagasabban képzett tanárokkal és vendégszerető, személyre szabott környezetben.
Elsősorban és leginkább a diákjainkra koncentrálunk. Mindenki, aki a központban dolgozik, arra törekszik, hogy megtegyen minden szükségeset ahhoz, hogy a diákok elmerülhessenek a spanyol nyelvben és kultúrában. Célunk nem csak az, hogy a tanuló valóban elsajátítsa a nyelvet, hanem az is, hogy elmélyítsük ismereteit az itteni kultúráról, hagyományokról, életmódról és gondolkodásról. Tanítási módszerünk alappillére egyrészt az osztálytermekben végzett oktatási tevékenység, másrészt az iskolán kívül programok:

Minden esetben a legnagyobb személyes figyelmet fordítjuk a diákjainkra. Minden részletre ügyelünk, annak érdekében, hogy itt-tartózkodásukat felejthetetlen élménnyé tegyük; ellátjuk őket információkkal az iskolai és a városi programokról és élénk figyelemmel kísérjük fejlődésüket egész ittlétük alatt.

2. Oktatói kar

Tanárainkat a tudásuk, szakmaiságuk és szakmai tapasztalatuk alapján választjuk ki a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Az órarendben foglalt órákon kívül munkakörükbe tartoznak az egyéni konzultációk is azon diákokkal, akinek bármilyen, kurzussal kapcsolatos kérdésük van. Mi több, a tanárok rendszeresen összeülnek, hogy naprakészek legyenek a csoportok fejlődéséről, és hogy minél inkább homogenizálják azokat – hiszen célunk mindig a legjobb minőségű oktatás biztosítása.

3. Elhelyezkedés

A Tía Tula Salamanca gyalogos központjában található, ami kiváltságos, tökéletes elhelyezkedés. A terület tele van diákokkal és turistákkal, ezenkívül a város történelmi emlékműveivel (a Katedrális, a Kagylók Háza, az Anaya Kastély…), a Pápai Egyetem részeivel és a Salamancai Egyetem Bölcsészettudományi Karának épületeivel. Az Egyetem történelmi épületének híres homlokzata és a Plaza Mayor kevesebb, mint két perc séta a Rúa Mayor utcán át, amely a történelmi központ főutcája, és ahol az iskola maga is található.

4. Felszereltség

Az iskola kialakítása tükrözi az oktatásról alkotott koncepcióját: kellemes, barátságos hangulat és kis csoportok (maximum 10 diák). A tantermek a klasszikus európai iskolák jellemzőivel bírnak: tágasak és fényesek, kilátással a történelmi és építészeti látványosságokra, nagy ablakokkal, erkélyekkel és antik hajópadlóval. Mindez kiegészül a legmodernebb audiovizuális és informatikai eszközökkel (Tv-terem, ahol filmeket lehet nézni, számítógépterem internet-kapcsolattal, ingyenes WIFI az egész iskolában…).  Lásd még: 10 nyomós indok (és 1 ráadás), amiért érdemes a salamancai Tía Tulát választani.


Rosa en hall
diplomas
estudiante con diploma
estudiantes de Tia Tula
marc y amigos
recepcion
visita a la Casa las Conchas
visita a la Cueva

We use our own cookies and cookies from third parties to improve your experience with using the internet and to offer interesting content. If you continue browsing we understand that you agree to their use. More information. ACCEPT