Esta página puede estar desactualizada. Revisa por favor la versión en español, completamente actualizada.
This page could be outdated. Please, check the English version, fully updated.
Spanyol Spanyolországban - Tía Tula Spanyol Nyelviskola Salamancában
Estancia Mixta Salamanca + Alicante Cursos de EspañolMixed Stay Salamanca + Alicante Spanish CoursesSéjour Mixte Salamanque + Alicante Cours d'EspagnolGemischter Aufenthalt Salamanca + Alicante SpanischkurseSoggiorno misto Salamanca-Alicante Corsi di SpagnoloEstadia mista Salamanca + Alicante Curso de EspanholKombinált itt-tartózkodás, spanyolkurzus Salamancában és Alicante-banLeuke cursus Spaans in Alicante en Salamanca in SpanjeKombinovaný pobyt Salamanca + Alicante, kurzy španělštinyKombinovaný pobyt Salamanca + Alicante, kurzy španielčinyPobyt mieszany Salamanka + Alicante Kursy hiszpańskiegoРазделенное пребываниев  Саламанка+Аликанте, курсы испанского языкаサラマンカ+アリカンテ スペインでスペイン語コース
... Európa egyik legszebb városában
... a Spanyol nyelv szívében

Kombinált itt-tartózkodás

Ha Spanyolországba szeretnél jönni spanyolt tanulni, de nem tudod, melyik várost vagy régiót válaszd, íme egy remek megoldás: ittléted egyik felét töltsd Salamancában, a másikat pedig Alicanteban. Így megismerhetsz egyrészt egy történelmi emlékművekkel teli, nagy egyetemi hagyományokkal rendelkező várost Spanyolország szívében: Salamancát. Másrészt élvezheted az Alicante által nyújtott lehetőségeket is: egy üdülőváros az elképzelhető legjobb klímával és a legszebb strandokkal.

Salamanca & Alicante

A salamancai és az alicante-i iskola tanárai folyamatosan együttműködnek, ill. egyeztetnek annak érdekében, hogy ugyanazon a szinten, ugyanazzal a tananyaggal folytathasd tanulmányaidat a másik városban.

Ez a lehetőség kiváló alkalmat nyújt arra, hogy megismerd az ország két arcát: a tradicionális, Belső-Spanyolországot (a Mesetát) és a turizmus-orientált tengerpartot, miközben nyelvtudásod is folyamatosan fejlődik.

Ha kétségeid vannak, vagy további információkat szeretnél, írj nekünk a „Kapcsolat” menün keresztül, vagy az info@tiatula.com e-mail címre, hogy megismerd ennek az ajánlatnak a részleteit, a lehetőségeit és a jelentkezés módját.

Salamanca & Alicante
Casa las Conchas
Plaza Mayor
rio Tormes
universidad de salamanca
zona maritima de Alicante

We use our own cookies and cookies from third parties to improve your experience with using the internet and to offer interesting content. If you continue browsing we understand that you agree to their use. More information. ACCEPT