Esta página puede estar desactualizada. Revisa por favor la versión en español, completamente actualizada.
This page could be outdated. Please, check the English version, fully updated.
Spanyol Spanyolországban - Tía Tula Spanyol Nyelviskola Salamancában
Cursos vía Skype de Español en Salamanca, España - Tía TulaSpanish Courses via Skype from Salamanca, Spain - Tía TulaCours d’espagnol via skype à Salamanque, Espagne – Tia TulaSkype Spanischunterricht – Lerne Spanisch von Skype bei einer Sprachschule in SalamancaCorsi di Spagnolo via Skype, Spagna - Scuola Tía TulaCurso vía Skype de espanhol em salamanca, Espanha – Tía TulaTía Tula Skype Spanyol Tanítás a Spanyolországi SalamancábanCursus Spaans via Skype in Salamanca, Spanje – Tía TulaSkype hodiny španělštiny - Naučte se španělsky s jazykovou školou v SalamanceSkype hodiny španielčiny – Naučte sa po španielsky s jazykovou školou v SalamankeKursy hiszpańskiego przez Skype w Salamance, Hiszpanii - Tía TulaУроки испанского языка по Скайпу – изучите язык онлайн в языковой школе в Саламанкеティアトゥラ スペイン語学校-その他のスペイン語コース(サラマンカ)
... Európa egyik legszebb városában
... a Spanyol nyelv szívében

Tía Tula Skype Spanyol Tanítás

Mi is az a Tía Tula Skype Spanyol Tanítás és kikre van megformálva

Tía Tula Skype Spanyol Tanítás a mi tanáraink által tanított Spanyol órák Skype-on, vagy telefonon keresztül távolságból egy-az-egyben tanított órák. Azon személy számára van megformálva, aki Spanyol szeretne tanulni vagy javítani az eddigi tudását az otthona elhagyása nélkül. A tanítás Salamancából folynak (a Spanyolnak a városa), anyanyelvű tanárainkkal, akik magas szinten képzettek a Spanyolnyelv külföldieknek történő tanításából. Ők szintén tökéletesek, bármilyen speciális kérdésed megválaszolására, Spanyol nyelvvizsgádra való felkészítésre (DELE, például), vagy akármilyen helyzetre (interjú, utazás, stb…) amire csak szükség van, speciális és gyors felkészítés. És mindez a kényelmes lakásodból!

A kurzusok típusai és tartalmai

Különböző típusú kurzusaink vannak,, és a diák annyira tud feliratkozni, amennyire csak akar, az igényétől függően (különböző típusú kurzusok kombinálása, ha szeretnéd):

 • Nyelvtan órák
 • Konverzációs órák
 • Spanyol vizsga felkészítés speciális vizsgákra (A-Level, GCSE, Leaving Cert…)
 • DELE vizsga osztályok (Instituto Cervantes)
 • Fordítói órák (fordítás Spanyolról egy másik nyelvre: angol, portugál)
 • Akármelyik kiegészítő óra amit a Tía Tulában lehet általában tanulni (valamely órákhoz szükség van egy minimum szintű Spanyol tudásra)

Az órák és a tananyagok

Az órák egyéniek és személyesek, és Skype-on vagy telefonon keresztül folynak. A feliratkozás után, a tanár és a diák megegyeznek az órarendről. Az órák 50 percesek.
A tananyag annak függvényében lesz meghatározva, hogy mit tud a diák beszerezni a saját lakhelyén. Ha szükséged van egy tankönyvre, amit nem tudsz az otthonodból beszerezni, akkor mi elküldjük azt neked postán. Bármilyen posta költséget a tanfolyam ára nem tartalmaz.

Diák Követelmények

A kurzusok a diákok szintjeihez vannak igazítva, ami egy online vizsga és egy Skype interjú segítségével lesz megszabva. Nincsen minimum szintű Spanyol nyelvtudás meghatározva (kivéve azon kiegészítő kurzusokat, amelyek igényelnek egy meghatározott szintű Spanyol nyelvtudást).
Az órák végrehajtásához, a diáknak lennie kell egy Skype felhasználói nevének (mikrofonnal és fejhallgatóval), vagy házi telefon vonalának. Tía Tula fogja hívni a diákot de a diáknak kell a kommunikációs költségeket állnia.

Árak

A diák vásárol meghatározott számú órákat. Az ár-arány annál kevesebb lesz, minél több órára regisztrál a tanuló:Órákat Árak
5 óra 120€
10 óra 225€
15 óra 315€
20 óra 390€


20 óra után az ár a megegyezett órák szerint emelkedik:

 • 21 és 40 óra között: 18euró / óra
 • Több mint 40 óra után: 17euró / óra

Átmeneti ajánlat!

A 30/11/2018 előtti regisztrációk esetén a következő árleszámítások lépnek érvénybe:


Órákat Árak
5 óra 110€
10 óra 200€
15 óra 285€
20 óra 350€

 • 21 és 40 óra közötti: 17euró / óra
 • Több mint 40 óra után: 16euró / óra

Mit foglal magában az ár?

A távolsági tanításon kívül az ár még magában foglalja a következőket:

 • A diákok szintfelmérőjének a készítése és kijavítása
 • A diákok gyakorlatainak a kijavítása (szóban vagy e-mail-en keresztül)
 • Időszakos és végső értékelés
 • Kurzus Bizonyítvány (10 óra után)

alumnas con diplomas
alumna con su profesora
alumnos en el hall
clase con Vanessa
descanso en el hall
estudiantes con diploma y libros
fiesta con diplomas
leyendo en clase
profesora Almudena
rosa y alumna

We use our own cookies and cookies from third parties to improve your experience with using the internet and to offer interesting content. If you continue browsing we understand that you agree to their use. More information. ACCEPT