Esta página puede estar desactualizada. Revisa por favor la versión en español, completamente actualizada.
This page could be outdated. Please, check the English version, fully updated.
Spanyol Spanyolországban - Tía Tula Spanyol Nyelviskola Salamancában
Trabaja como estudiante de Español en Prácticas o como Agente ExternoWork as a Spanish Student Intern or as a Freelance AgentTravailler avec nous en tant qu'étudiant d'Espagnol en stage ou représentant externeArbeite mit uns zusammen als Praktikant und Spanischschüler oder als externer AgentCollabora come studente in pratica o come agente esternoTrabalho como estudante de Espanhol em práticas e como agente comercialDolgozz velünk gyakornokként vagy külső ügynökkéntStagiair bij talenschool in Salamanca, vertegenwoordiger talenschool Pracujte s námi jako student španělštiny na praxi nebo jako externí agentPracujte s nami ako študent španielčiny na praxi alebo ako externý agentPracuj jako uczeń hiszpańskiego na praktykach (stażysta) lub agent zewnętrznyРаботайте в школе практикантом или агентомティアトゥラ スペイン語学校-ティアトゥラで働く
... Európa egyik legszebb városában
... a Spanyol nyelv szívében

Dolgozz velünk gyakornok vagy szabadúszóként

 Gyakornokként  

Dolgozz velünk gyakornokként részmunkaidőben, melyért cserébe 50% kedvezményt ajánlunk Intenzív spanyol nyelvi kurzusodra; dolgozhatsz délelőttönként vagy délutánonként, a kurzusod órarendjétől függően.

Az 50%-os kedvezmény mellett természetesen lehetőséged van ingyen használni az internetet az iskolába épületében és részt venni minden iskolán kívüli programon, amit szervezünk – filmek, városnézés stb.

Ha felkeltette érdeklődésedet ez a lehetőség, írj nekünk a Kapcsolat menün keresztül vagy küldj üzenetet az info@tiatula.com e-mail címre.Michael Vietze, diák gyakornok Tía Tula-ban
Diákként a Tía Tula-ban két legyet fogtam egy csapásra: egyrészről megvolt a lehetőségem arra, hogy tökéletesítsem a spanyoltudásomat a kitűnő minőségű oktatásnak köszönhetően, másrészről pedig munkatapasztalatot szerezhettem a spanyolul beszélő Világban. Az órák, amiket minden nap Pablo tartott, aki egy kiváló tanár, segítettek a spanyoltudásom fejlesztésében, a munkában pedig minden reggel tapasztalatot szerezhettem a marketingről és a szervezési feladatokról egy nagyon jól szervezett iskolában.

Meg aztán a rengeteg szórakozás a diákokkal tömött Salamancában! Soha nem felejtem el. A szállásomon, az iskolai csoportmunka folyamán és az iskolán kívüli tevékenységek alatt rengeteg kedves embert ismertem meg, akik a Salamancában töltött időt felejthetetlenné tették. A végéhez érve nagyon nehéz volt elbúcsúzni az iskolától, a várostól és különösen az emberektől, akik annyi kedvességet mutattak felém a gyakorlatom idején a Tía Tula-ban. Nagyon szépen köszönök mindent!


 Szabadúszóként  

Dolgozhatsz velünk szabadúszó ügynökként is otthonról; ha úgy gondolod, hogy új tanulókat tudsz felénk irányítani, ne habozz felvenni a kapcsolatot velünk! Meglátod majd, milyen kényelmesen lehet így jól keresni, miközben a saját főnököd vagy.

Írj nekünk a Kapcsolat menün keresztül vagy küldj üzenetet az info@tiatula.com e-mail címre, ha többet szeretnél tudni.

christina
en una clase
visita en Plaza Mayor
vista en Rua Mayor

We use our own cookies and cookies from third parties to improve your experience with using the internet and to offer interesting content. If you continue browsing we understand that you agree to their use. More information. ACCEPT