Esta página puede estar desactualizada. Revisa por favor la versión en español, completamente actualizada.
This page could be outdated. Please, check the English version, fully updated.
Spanyol Spanyolországban - Tía Tula Spanyol Nyelviskola Salamancában
Oferta "HOY": Descuento de cuenta-atrás en Tía TulaHOY: a countdown discount offer - Tía Tula Spanish School in SpainOffre "HOY" de réduction compte à rebours à Tía TulaHOY-Rabatt: Countdown-Angebot an der Tía Tula SpanischschuleOfferta Sconto HOY - Tía Tula Scuola di Spagnolo a Salamanca, SpagnaDesconto em contagem regressiva em Tía TulaHOY: különleges, minden nappal csökkenő árengedmény. Tía Tula Nyelviskola Salamanca.Aanbieding van VANDAAG: teruglopende factuurkorting bij Tía TulaNabídka 'HOY': Odpočítávací sleva v Tía TulaNázov: Ponuka 'HOY': Odpočítavacia zľava v Tía TulaOferty dziś: zniżka “odliczanie wstecz” w Tía Tulaоферта «Сегодня», скидка в Тиа Тула‘本日’割引-ティアトゥラ スペイン語学校(サラマンカ)
... Európa egyik legszebb városában
... a Spanyol nyelv szívébenGYERE MOST A SPANYOLORSZÁGI SALAMANCÁBA SPANYOLT TANULNI

„HOY”: különleges, minden nappal csökkenő árkedvezmény

Ma 23/03/2019,
Ajánlatunk a mai napra -29%-os árengedmény,
Ez holnap már csak -30% lesz...
Holnapután pedig -31% és így tovább.
Ne hagyd elveszni a lehetőséget!


Az ajánlat

Az „HOY”, vagyis a „CSAK MA” speciális ajánlat minden nappal csökkenő kedvezményt kínál. A te esetedben használt engedmény az azon a napon érvényes százalék lesz, amelyen kitöltötted és elküldted nekünk online regisztrációdat. (Az ajánlat csak a kurzusok áraira alkalmazandó, és csak a „nappali” kurzusokéra, távoktatás esetén nem használható fel.)


Hogyan vegyük igénybe

Az Online Regisztráció menüpont alatt kitöltheted a regisztrációs adatlapot. Ennek a lapnak az alján, a „Eredmény” résznél beütheted az ajánlat kódját (HOY) a megadott négyzetbe. A jelentkezési lap elküldése után először egy automatikus e-mailt kapsz, melyben visszaigazoljuk a jelentkezésedet, majd egy másik üzenetet, melyben megerősítjük a visszaigazolást és a fizetés módját.

Az árakat a Költségvetés kalkulátorral is megkaphatod, szintén az "HOY" (idézőjel nélkül) kódot használva a nyomtatvány végén.


Feltételek

Az ajánlat csak a kiegészítő kurzusokkal kísért vagy azok nélküli Általános intenzív kurzusokra (CI, CICO, CICC) érvényes.

A kedvezmény csak abban az esetben használható, ha a teljes összeg kifizetésre kerül maximum 7 nappal az online regisztrációt követően. A szükséges részletekről informálunk a regisztráció visszaigazolását megerősítő e-mailben.

Ha a regisztráció a Salamanca+Alicante kombinált itt-tartózkodásra szól, az ajánlat csak a salamancai tartózkodás idejére alkalmazható.

Ez az ajánlat nem kombinálható más kedvezményes ajánlatainkkal.


Kérdések

Ha lenne bármilyen kérdésed vagy kételyed, ne habozz tudatni velünk a Kapcsolat menün vagy az info@tiatula.com e-mail címen keresztül. A lehető leggyorsabban válaszolunk leveledre.

Casa Lis
atardecer en Salamanca
despedida en clase
excursion a portugal

We use our own cookies and cookies from third parties to improve your experience with using the internet and to offer interesting content. If you continue browsing we understand that you agree to their use. More information. ACCEPT