Esta página puede estar desactualizada. Revisa por favor la versión en español, completamente actualizada.
This page could be outdated. Please, check the English version, fully updated.
Spanyol Spanyolországban - Tía Tula Spanyol Nyelviskola Salamancában
Descuentos por venir con amigos o familiares - Tía Tula Colegio de EspañolDiscounts for coming with your friends or relatives - Tía Tula Spanish SchoolRéductions pour venir avec des amis ou des parents à Tía Tula École d'EspagnolRabatt bei Spanischkursen mit Freunden/Verwandten an der Sprachschule Tía Tula in Salamanca, SpanienSconti per venire con amici o familiari a Tía Tula Scuola di SpagnoloDescontos por vir com amigos ou familiares – Tía Tula colégio de EspanholKedvezmény ha barátokkal vagy rokonokkal jössz – Tía Tula Spanyol NyelviskolaCursusaanbiedingen kleine talenschool SalamancaSlevy při příchodu s přáteli nebo příbuznými - Tía Tula - Jazyková škola španělštinyZľavy pri príchode s priateľmi alebo príbuznými – Tía Tula – Jazyková škola španielčinyZniżki za przyjście z przyjaciółmi lub członkami rodziny - Tía Tula Szkoła języka hiszpańskiegoСкидки для друзей и родственников прибывших с вами в Тия Тула Языковую Школу. Саламанка, Испания友達・親戚割引-ティアトゥラ スペイン語学校
... Európa egyik legszebb városában
... a Spanyol nyelv szívében

GYERE MOST A SPANYOLORSZÁGI SALAMANCÁBA SPANYOLT TANULNI

Kedvezmény ha barátokkal vagy rokonokkal jössz

Ajánlatunk

Ha egy barátoddal vagy rokonoddal regisztrálsz, mindketten 20 %-os engedményt kaptok a kurzus árából. Ha többen regisztráltok, az árengedmény 25 %-ra emelkedik. Bizony, ilyen egyszerűen!

Hogyan vegyük igénybe az ajánlatot?

Minden személynek külön ki kell töltenie a jelentkezési lapot az Online Regisztráció menüpont alatt, az „Észrevételek” résznél feltüntetve a barátok illetve családtagok neveit, az „Eredmény” résznél pedig az ajánlat kódját használva: "DOS" (idézőjel nélkül, egy barát vagy családtag esetén). Ha egynél több személlyel jelentkezel, a "VA$RIOS" kódot használd (szintén idézőjel nélkül).

Minden személynek külön e-mailben válaszolunk; először egy automatikus üzenetet küldünk, visszaigazolva a regisztrációt, majd egy másikat megerősítve a regisztráció visszaigazolását, és azt, hogy többen jönnek együtt. Ebben a második e-mailben elmagyarázzuk a fizetés módját is.

Az árakat kiszámolhatod a Költségvetés Kalkulátor segítségével is, szintén a "DOS", vagy a "VARIOS" ajánlatkódokat használva a megfelelő helyen.

Feltételek

Az ajánlat csak a kiegészítő kurzusokkal kísért vagy azok nélküli Általános intenzív kurzusokra (CI, CICO, CICC) érvényes.

A kedvezmény csak abban az esetben használható, ha a teljes összeg kifizetésre kerül maximum 7 nappal az online regisztrációt követően. A szükséges részletekről informálunk a regisztráció visszaigazolását megerősítő e-mailben.

Abban az esetben, ha az ajánlatot igénybe vevő diák befizeti az akciós összeget, s ezután az általa megjelölt barát vagy rokon visszavonja a regisztrációt, a diák nem jogosult a továbbiakban az árengedményre, így el kell fogadnia az új, megváltozott feltételeket, melyek a kurzus teljes árának alkalmazását vonják maguk után.

Ha a regisztráció a Salamanca+Alicante kombinált itt-tartózkodásra szól, az ajánlat csak a salamancai tartózkodás idejére alkalmazható.

Ez az ajánlat nem kombinálható más kedvezményes ajánlatainkkal.

Kérdések

Ha lenne bármilyen kérdésed vagy kételyed, ne habozz tudatni velünk a Kapcsolat menün vagy az info@tiatula.com e-mail címen keresztül. A lehető leggyorsabban válaszolunk leveledre.

alojamiento en Salamanca
alumno en hall
Casa Lis
habitacion de hostal
recepcion

We use our own cookies and cookies from third parties to improve your experience with using the internet and to offer interesting content. If you continue browsing we understand that you agree to their use. More information. ACCEPT