Esta página puede estar desactualizada. Revisa por favor la versión en español, completamente actualizada.
This page could be outdated. Please, check the English version, fully updated.
Spanyol Spanyolországban - Tía Tula Spanyol Nyelviskola Salamancában
Oferta 4x3 Semanas en Cursos de Español en Tía Tula, Salamanca  España4 for 3 Weeks Offer on Spanish Language Courses - Tía Tula Spanish School, SalamancaOffre: 4 Semaines au prix de 3 - Cours d'Espagnol à Tía Tula École d'Espagnol4 Wochen für 3, Angebot der Spanisch Sprachschule Tía Tula in Salamanca, SpanienOfferta 4x3 Settimane su Corsi di Spagnolo - Scuola Tía Tula, Salamanca SpagnaOferta 4x3 Semans em curso de espanhol em tía tula, SalamancaEspanha3 helyett 4 hét ajánlat spanyolkurzusokra – Tía Tula Spanyol Nyelviskola, SalamancaSpeciale weekaanbiedingen cursus Spaans Spanje, kortingen Spaans SalamancaNabídka 4x3 týdny na kurz španělštiny v Tia Tule, Salamanca, ŠpanělskoPonuka 4x3 týždne na kurz španielčiny v Tía Tule, Salamanca, ŠpanielskoOferty 4x3 tygodnie na kursach hiszpańskiego w Tía Tula, Salamanka, Hiszpaniaоферта 4Х3, скидка на курсы в Тия Тула Языковой Школе в Саламанке, в Испании4→3週間分割引-ティアトゥラ スペイン語学校(サラマンカ)
... Európa egyik legszebb városában
... a Spanyol nyelv szívébenSPECIAL OFFER (only until 28/02/2019)

GYERE MOST A SPANYOLORSZÁGI SALAMANCÁBA SPANYOLT TANULNI

3 helyett 4 hét: minden negyedik regisztrált hétért csak hármat kell fizetned

Ajánlatunk

Minden negyedik regisztrált hétért csak hármat kell fizetned, akármelyik kurzus esetén. Ha jelentkezésed 5 hétre szól (=4+1), csak 4 hetet fizetsz (=3+1); ha ez 6 hét (=4+2), akkor 5-ért fizetsz (=3+2); ha 7 hét (=4+3), akkor 6-ot kell fizetned (=3+3); ha 8 hét (=4+4), akkor is csak 6 hetet kell fizetned (=3+3), és így tovább. Maximum 12 hét esetében vehető igénybe az ajánlat (12 hétre regisztrálsz és 9-ért fizetsz); ha 12+x hétre regisztrálsz, mindig 9+x hetet fizetsz. Például: ha 15 hétre (=12+3) regisztrálsz, akkor 12 hétért (=9+3) kell fizetned.

A kedvezmény csak a kurzusok árára érvényes, a regisztrációs és díjra és a szállásra nem vonatkozik.


Hogyan vegyük igénybe az ajánlatot?

Az Online Regisztráció menüpont alatt kitöltheted a regisztrációs adatlapot. Ennek a lapnak az alján, a „Eredmény” résznél beütheted az ajánlat kódját (4x3) a megadott négyzetbe. A jelentkezési lap elküldése után először egy automatikus e-mailt kapsz, melyben visszaigazoljuk a jelentkezésedet, majd egy másik üzenetet, melyben megerősítjük a visszaigazolást és a fizetés módját.

Az árakat a Költségvetés kalkulátorral is megkaphatod, szintén a "4x3" (idézőjel nélkül) kódot használva a nyomtatvány végén.


Feltételek

Az ajánlat csak a kiegészítő kurzusokkal kísért vagy azok nélküli Általános intenzív kurzusokra (CI, CICO, CICC, Super-Intensive) érvényes.

A kedvezmény csak abban az esetben használható, ha a teljes összeg kifizetésre kerül maximum 7 nappal az online regisztrációt követően. A szükséges részletekről informálunk a regisztráció visszaigazolását megerősítő e-mailben.

Ha a regisztráció a Salamanca+Alicante kombinált itt-tartózkodásra szól, az ajánlat csak a salamancai tartózkodás idejére alkalmazható.

Ez az ajánlat nem kombinálható más kedvezményes ajánlatainkkal.


Kérdések

Ha lenne bármilyen kérdésed vagy kételyed, ne habozz tudatni velünk a Kapcsolat menün vagy az info@tiatula.com e-mail címen keresztül. A lehető leggyorsabban válaszolunk leveledre.

atardecer en Salamanca
clase estudiando
hospedaje en Salamanca
mercado barroco en Salamanca
vista nocturna de Alicante

We use our own cookies and cookies from third parties to improve your experience with using the internet and to offer interesting content. If you continue browsing we understand that you agree to their use. More information. ACCEPT