Esta página puede estar desactualizada. Revisa por favor la versión en español, completamente actualizada.
This page could be outdated. Please, check the English version, fully updated.
Spanyol Spanyolországban - Tía Tula Spanyol Nyelviskola Salamancában
Oferta 3x2 Semanas en Cursos de Español en Tía Tula, Salamanca  España3for2 Weeks Offer on Spanish Language Courses - Tía Tula Spanish School, SalamancaOffre 3x2 Semaines pour Cours d'Espagnol à Tía Tula École d'Espagnol3x2 Wochen Angebote in Tía Tula Spanisch Sprachschule, Salamanca SpanienOfferta 3x2 Settimane su Corsi di Spagnolo - Scuola Tía Tula, Salamanca SpagnaOferta 3x2 Semanas em Curso de Espanhol em Tía Tula, Salamanca Espanha3x2 hét ajánlat Spanyol Kuzusokon – Tía Tula Spanyol Iskola, SalamancaOferta 3x2 tygodnie na kursach hiszpańskiego w Tía Tula, Salamanka, Hiszpania
... Európa egyik legszebb városában
... a Spanyol nyelv szívében

SPECIAL OFFER (temporary offer)

GYERE MOST A SPANYOLORSZÁGI SALAMANCÁBA SPANYOLT TANULNI

3 helyett 2 hét: 3 regisztrált hétért csak 2-at kell fizetni

Ajánlatunk

3 regisztrált hétért csak 2-at kell fizetni. Ha jelentkezésed 4 hétre szól (=3+1), csak 3 hetet fizetsz (=2+1); ha ez 5 hét (=3+2), akkor 4-ért fizetsz (=2+2); ha 6 hét (=3+3), akkor 4-ot kell fizetned (=2+2). Maximum 6 hét esetében vehető igénybe az ajánlat (6 hétre regisztrálsz és 4-ért fizetsz); ha 6+x hétre regisztrálsz, mindig 4+x hetet fizetsz. Például: ha 10 hétre (=6+4) regisztrálsz, akkor 8 hétért (=4+4) kell fizetned.

A kedvezmény csak a kurzusok árára érvényes, a regisztrációs és díjra és a szállásra nem vonatkozik.


Hogyan vegyük igénybe az ajánlatot?

Az Online Regisztráció menüpont alatt kitöltheted a regisztrációs adatlapot. Ennek a lapnak az alján, a „Eredmény” résznél beütheted az ajánlat kódját (3x2) a megadott négyzetbe. A jelentkezési lap elküldése után először egy automatikus e-mailt kapsz, melyben visszaigazoljuk a jelentkezésedet, majd egy másik üzenetet, melyben megerősítjük a visszaigazolást és a fizetés módját.

Az árakat a Költségvetés kalkulátorral is megkaphatod, szintén a "3x2" (idézőjel nélkül) kódot használva a nyomtatvány végén.


Feltételek

Az ajánlat csak a kiegészítő kurzusokkal kísért vagy azok nélküli Általános intenzív kurzusokra (CI, CICO, CICC) érvényes.

A kedvezmény csak abban az esetben használható, ha a teljes összeg kifizetésre kerül maximum 7 nappal az online regisztrációt követően. A szükséges részletekről informálunk a regisztráció visszaigazolását megerősítő e-mailben.

Ha a regisztráció a Salamanca+Alicante kombinált itt-tartózkodásra szól, az ajánlat csak a salamancai tartózkodás idejére alkalmazható.

Ez az ajánlat nem kombinálható más kedvezményes ajánlatainkkal.


Kérdések

Ha lenne bármilyen kérdésed vagy kételyed, ne habozz tudatni velünk a Kapcsolat menün vagy az info@tiatula.com e-mail címen keresztül. A lehető leggyorsabban válaszolunk leveledre.

comedor en familia
diplomas
tapas en un bar
visita por monumentos
wen y montse

We use our own cookies and cookies from third parties to improve your experience with using the internet and to offer interesting content. If you continue browsing we understand that you agree to their use. More information. ACCEPT